06-53485303 / 06-38343981 info@anpklussenbedrijf.nl
Selecteer een pagina

ANP Klussenbedrijf

Diensten
Binnen schilderwerk
Is het lakwerk in uw huis toe aan een frisse nieuwe verflaag? Zien de muren wat dof en is dat wit inmiddels een beetje gelig geworden? Heeft u een nieuwe huis gekocht, wilt u de wanden een andere kleur geven als wit? Dan is het tijd voor de binnen schilder. Ook voor al uw schilderwerkzaamheden in huis kunt u terecht bij ANP Klussenbedrijf. Wij verzorgen al uw saus en lakwerk, maar ook alle soorten wandafwerkingen.

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij komen met alle plezier een keer vrijblijvend langs voor een offerte op maat.

Op de onderstaande foto’s ziet u een kleine greep uit ons binnen schilderwerk:

Buiten schilderwerk
Hoe vaak u uw huis moet schilderen hangt voor een groot deel af van de gebruikte verf. Hoe hoger de kwaliteit van de verf, hoe langer het schilderwerk meegaat en hoe beter uw kozijnen zijn beschermd.

 

ANP Klussenbedrijf werkt uitsluitend met hoogwaardige verfproducten. Daarmee bent u gegarandeerd van een optimale bescherming tegen alle weersinvloeden. Uw huis verdient toch ook het beste?

Bent u benieuwd naar de kosten van schilderwerk? Neem dan contact met ons op. Onze buitenschilder komt met alle plezier een keer vrijblijvend langs voor een schilder advies en een offerte op maat.

Op de onderstaande foto’s ziet u een kleine greep uit ons buitenschilderwerk.

Stucadoorswerk
Net een nieuw huis gekocht waar de muren opnieuw gestukt moeten worden? Of is uw huis toe aan een nieuwe, verfrissende look?  Wilt u een mooi afgewerkte muur die u gelijk kan schilderen of sausen?

Wij leveren perfect sausklaar stucwerk!

Wat is saus klaar stukwerk?

Saus klaar stukwerk betekent dat het oppervlak zo wordt afgewerkt dat schilderen of sausen daarna direct mogelijk is. Een muur, plafond of wand wordt perfect egaal afgeleverd, zodat het sausen meteen kan beginnen. Het resultaat is een spiegelglad en af gepleisterd oppervlak, zonder oneffenheden. ANP Klussenbedrijf kan zowel uw muur als plafond saus klaar stuken. Omdat een plafond lastiger te bereiken is voor de stukadoor, is de prijs per m² hoger wanneer een plafond gestukt moet worden.

De afwerking van een muur of plafond is zeer belangrijk voor de uitstraling van uw huis. Het is daarom erg belangrijk dat het saus klaar maken van uw muren goed gebeurt. Het stuken van een muur is erg belangrijk wanneer u uw muur wil gaan sausen. Bij het sausen op een niet goed gestucte muur, zult u elke oneffenheid blijven zien.

Hoe wordt saus klaar stucwerk aangebracht?

Het saus klaar stuken van een muur of plafond is een hele arbeidsintensieve klus, daardoor kan dit het best door een vakman gedaan worden. De stappen die achtereenvolgens worden genomen zijn:

  1. Voorstrijken van muur of plafond
  2. Aanbrengen gipslaag op muur of plafond
  3. Afreien en sponzen van muur of plafond
  4. Afpleisteren / Stuken van muur of plafond

Behang klaar Stuken

Wat is behang klaar stukwerk?

Behang klaar stucwerk houdt in dat het oppervlak zo wordt afgewerkt, dat behangen direct mogelijk is. Ook het aanbrengen van sierpleister is direct mogelijk. Over deze afwerking kan je niet direct schilderen: het oppervlak is hiervoor niet egaal genoeg. ANP Klussenbedrijf kan zowel uw muur als plafond behang klaar stuken. Omdat een plafond lastiger te bereiken is voor een stukadoor, zal de prijs per m² hoger liggen wanneer een plafond gestukt moet worden.

De afwerking van uw muur of plafond is erg belangrijk voor de uitstraling van uw huis. Hierdoor is het van groot belang dat het stukwerk goed gebeurt. Ondanks het feit dat behang klaar stuken een minder egaal eindresultaat oplevert dan saus klaar stuken, is het van groot belang dat het door een professional wordt uitgevoerd. Wanneer het stuken niet goed gebeurt, zult u na het behangen elke oneffenheid blijven zien.

Hoe wordt behang klaar stukwerk aangebracht?

Het behang klaar stuken van een muur is een arbeidsintensieve klus, daardoor kan de klus het beste door een vakman worden uitgevoerd. De stappen die achtereenvolgens worden genomen zijn:

 

  • Opvullen van gaten en scheuren met vulmiddel
  • Opgevulde plekken gladschuren met schuurpapier
  • Behandelen met voorstrijkmiddel
  • Behang klaar stuken
Renovaties en Onderhoud

Heeft u al houtrot?

Heeft u zwakke plekken in uw kozijn aangetroffen? Is het hout in hoeken verkleurd en bladdert de verf af? Dan heeft u wellicht al (beginnende) houtrot. U kunt dit controleren door met een sleutel of schroevendraaier in de hoeken van uw kozijn te drukken. Geeft het hout mee, of is het zacht? Dan heeft u mogelijk al last van houtrot.

Vooral liggende delen zijn gevoelig, omdat daar vocht zich kan ophopen. Controleer ook of er geen scheurtjes, of barsten in het schilderwerk zitten. In veel gevallen kunnen wij met  reparatiewerkzaamheden uw kozijnen een nieuw leven geven, alvorens wij het kozijn van een frisse nieuwe verflaag voorzien.

ANP KLUSSENBEDRIJF  is ook gespecialiseerd in het vervangen van vloerbalken van onder uit de kruipruimte.
Op een professionele wijze worden houten balken vanuit de kruipruimte verwijderd en vervangen (de vloer blijft zo gespaard)  Dit levert een aantal grote voordelen op, waaronder het besparen van uw vloer, u kan gedurende het uitvoeren van de werkzaamheden in uw woning blijven en natuurlijk een behoorlijke kostenbesparing!

Wij doen veel meer in renovaties en onderhoud binnen en buitenshuis, wilt u meer weten wat er mogelijk is?

ANP Klussenbedrijf komt met alle plezier een keer vrijblijvend langs om een vrijblijvende offerte op maat te maken.

Foto’s buitenschilderwerk

Foto’s binnenschilderwerk

Foto’s stucadoorswerk

Renovaties en Onderhoud